Området guider

Området guider (6)

onsdag, 12 april 2017 10:05

Pilar de la Horadada

Skrivet av

Pilar de la Horadada has a coastline that is more than 4 kilometers long with very different nature with 10 different beaches to choose from. Here are the broad beaches of fine white sand in sharp contrast to the blue sea and small rocky ledges jutting out into the sea with small and intimate hidden caves in the golden sand.

söndag, 09 april 2017 19:58

Villamartin

Skrivet av

Villamartin er navnet på både en urbanisasjon og golfbane på Costa Blanca og ligger i kommunen Orihuela som ligger sør  og i Alicante provinsen og grenser til provinsen Murcia.Det finnes også andre golfbaner i nærheten og mange strender. Den nærmeste stranden er La Zenia stranden som ligger ca 5 minutters kjøring unna. La Zenia har også ett stort og kjent shoppingsenter La Zenia bolevard som byr på stortsett alt.

söndag, 09 april 2017 19:45

Santa Pola

Skrivet av

Havet har preget historien til Santa Pola, turist og fiskerlandsby kjent for sine mange og lange strender, strandpromenader, landskapet og middelhavsmat.En moderne yacht club og en skjermet bukt invitere besøkende til å praktisere windsurfing, seiling, bading, dykking og andre vannaktiviteter Best av alt er at byen fortsatt har beholdt sin karakter, fiskehavn og fiskemottak som er en av Spanias største langs middelhavet.

söndag, 09 april 2017 19:45

Torrevieja

Skrivet av

Her er noen viktige fakta for å hjelpe deg å avgjøre om det er her du ønsker å kjøpe eiendom for å leve hele året, eller bare for ferie. Verdens helseorganisasjon (WHO) anser denne delen av Spania, som det beste helse klimaet i hele Europa. De fleste av de mange strendene langsTorrevieja har det ettertraktede blåe flagg. Drikkevannet i Torrevieja er blandt det beste på kvalitet og leveringssikkerhet langs den Spanske middelhavskysten.

söndag, 09 april 2017 15:47

Guardamar del Segura

Skrivet av

Guardamar del Segura er på kysten i Alicante provinsen. Mellom Santa Pola og Torrevieja. Guardamar har 11 kilometer med fine sandstrender som er ideelt for bading og vannsport. Her er det ett bredt spekter med overnattingstilbud som hoteller, hostal, utleie av leiligheter og campingplasser som gjør at dette er en populær turistby og feriested. Elven Rio de segura renner gjennom byen og ned til middelhavet hvor det også ligger en båthavn.Guardamar byr også på ulike arkeologiske steder som den fønikiske byen La Fonteta og Las Dunas og en maurisk festning.

måndag, 03 april 2017 15:13

Ciudad Quesada

Skrivet av

Urbanisasjonen Ciudad Quesada ble utviklet og urbanisert i starten på 70 tallet og vokser fremdeles. Den hører til den lille spanske landsbyen og kommunen Rojales.Ciudad Quesada ligger ca 25 minutter sør for Alicante lufthavn, og ca 35 minutter fra Murcia (San Javier) flyplass, noe som gjør det svært enkelt å pendle internasjonalt til og fra. Her ligger også Den Norske skolen i Rojales med klassetrinn fra første til siste trinn på videregående. Dette gjør at Ciudad Quesada ett populært og praktisk bosted for norske barnefamilier.

Pin It