söndag, 09 april 2017 19:58

Villamartin

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Villamartin Plaza Villamartin Plaza

Villamartin er navnet på både en urbanisasjon og golfbane på Costa Blanca og ligger i kommunen Orihuela som ligger sør  og i Alicante provinsen og grenser til provinsen Murcia.Det finnes også andre golfbaner i nærheten og mange strender. Den nærmeste stranden er La Zenia stranden som ligger ca 5 minutters kjøring unna. La Zenia har også ett stort og kjent shoppingsenter La Zenia bolevard som byr på stortsett alt.

Villamartin og områdene rundt som ligger er svært populært blant turister og det meste av befolkningen består av vesteuropeiske innbyggere som har bosatt seg her. Her ligger det også en internasjonal skole som underviser i både spansk og engelsk. Ca 10 minutters kjøring unna ligger den kjente turist og badebyen Torrevieja.

Det er ca 50 minutters kjøring sør for Alicante flyplass og ca 20 minutters kjøretur nord for Murcia flyplass.

Utbyggingen av urbanisasjonen Villamartin begynte tidlig på syttitallet .Området i og rundt som ligger langs Orihuela costa og i Orihuela kommune har etterhvert utviklet seg til en kosmopolitisk urbanisering, som består av leiligheter, eneboliger og rekkehus. De viktigste innbyggerne er fra Vest-Europa og er mest engelsktalende. Villamartin, La Zenia og Cabo Roig, Campoamor, Mil palmeras og andre nærliggende urbanisasjoner og små spanke landsbyer som f.eks San Miguel er tilknyttet Orihuela costa og Torrevieja området og er en del av masseturisme som har resulterert i mange familievennlige attraksjoner, fra golf til vannsport og go-cart baner. Den største attraksjonen for både innenlandsk og utenlansk turisme er klimaet. Dette området har rundt 300 soldager og en 20 graders gjennomsnittlig årlig temperatur, samt ett stort antall store strender i nærheten som har blitt tildelt europeisk blått flagg for sin renhet, sikkerhet og fasiliteter.

Villamartin har to golfbaner; Campo de Golf Villamartin, som ble benyttet i 1994 til mediteranian Open, og Campo de Golf Las Ramblas. Det finnes også en rekke andre golfbaner i nærheten som ligger langs kysten. Her er det bare å velge.

Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin sentrale plaza ligger i nærheten av Villamartin golfbane. Den består av en bank, matbutikk, legekontor, tannlege og en rekke barer, nattklubber, kafeer og restauranter.

Läs 2262 gånger Senast ändrad söndag, 09 april 2017 22:06

Comments

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.

Mer i denna kategori: « Santa Pola Pilar de la Horadada »

Pin It